Even voorstellen Linda en Nick

Linda

Mijn naam is Linda Brink en samen met mijn man en kinderen woon ik in Winterswijk.

 

Ik werk als VA in social media (klik hier om te lezen waar ik jou mee kan helpen). Voordat ik mijn eigen bedrijf begon, heb ik gewerkt in de financiële dienstverlening en bij een verzekeraar. Bij mijn laatste werkgever deed ik de administratie, dacht ik mee in het advies voor de klant en had ik contact met verzekeraars en klanten. Ik had veel plezier in het nauwe samenwerken: dat is wat ik nu ook zo leuk vind aan mijn werk als VA!

 

Wat ik doe als ik niet aan het werk ben? Ik hou ervan om te wandelen met onze hond Lili in het buitengebied van Winterswijk. Deze mooie omgeving heeft mijn hart gestolen. Van oorsprong kom ik uit de polder, maar ik woon al 20 jaar in Winterswijk en ik ben erg gehecht aan de prachtige Achterhoek.

Nick

Het grootste deel van mijn leven woon ik al in het schitterende Achterhoek. Samen met mijn lieftallige business partner en vrouw Linda Brink runnen wij De Social Media Miep.

 

Met hele werkzame leven (al meer dan 20 jaar) draait om ICT in al zijn facetten. ICT draait niet om techniek, het draait vooral om de mens. Het is er om ons leven makkelijker te maken, niet om het te verrijken met allerlei complexe ICT puzzels.

 

Binnen de Social Media Miep ben ik nu met name actief op de achtergrond, zoals de technische zaken op de website. Maar er gaat meer volgen, dus stay tuned!

 

Mocht je niet kunnen wachten en heb je nu al zwaar behoefte aan een eenvoudiger leven omtrent ICT zaken, neem dan gerust contact op!