Eenvoudig je bereik laten groeien en omzet draaien door Instagram Reels? Je staat te popelen om dit ook te doen!

Met mijn no-nonsense uitleg heb jij binnen 30 minuten je eerste, professionele Insta Reel klaar. Ook als je geen fotomodel of influencer bent 😉.

Salespagina RRC

Wanneer je nu weet dat Instagram Reels de snelste en goedkoopste manier zijn om zichtbaar te zijn en je omzet verhogen, dan spring je nu toch ook op de trein?

Wat zou het tof zijn als je:

  • Leert hoe je gemakkelijk  Reels video maakt met slechts 2 zinnen
  • De kennis hebt hoe je Reels op een professionele manier maakt
  • Altijd weet waarover je Reels video’s kunt maken
  • Met je video’s je kijkers weet te raken, zodat je volgers aantal groeit
  • Jouw omzet kunt laten stijgen door effectief Reels video’s in te zetten
  • Door gewoon lekker jezelf te zijn, je bedrijf kunt laten groeien
  • Met plezier en gemak video’s opneemt

Krijg de sleutel in handen naar een groter bereik

Stap-voor-stap geef ik je uitleg hoe Reels ontsluit voor jouw bedrijf. Je hebt de mogelijkheid in handen om zelf op een eenvoudige maar impactvolle manier je bedrijf en jezelf te laten zien met mij aan je zijde.

Kijk wat deze toppers over mijn Reels training zeggen

De cijfers bewijzen het!

Ook statistieken laten zien dat je veel meer bereik hebt met Instagram Reels dan met ‘normale berichten’

Onderzoek Social Media Today

Onderzoek onder 77,6 miljoen Instagram berichten toont aan dat je meer likes en een veel groter bereik hebt met Reels in vergelijking met ‘normale berichten’.

Terwijl de meeste gebruikers nog steeds ‘normale berichten’ maken, bieden Instagram Reels jou de gouden kans om in-the-picture te komen bij nieuw en bestaand publiek.

 

 

Omdat jij ook de resultaten wilt, net als anderen die al Reels maken, is de volgende stap heel logisch.

Stap-voor-stap Reels maken

Stap 1:

Koop hier en betaal nu geen €277,- maar €147,- voor de cursus en leer hoe je Instagram Reels maakt van A tot Z, inclusief strategie, tal van voorbeelden en downloads. Ontvang deze waardevolle BONUS wanneer je instapt voor 1-7-2023:

  • Reels coaching sessies t.w.v. €150,-
 

Stap 2:

Volg de lessen in een volgorde waar jij behoefte aan hebt. De Reels cursus begint bij de basis, zodat iedereen meteen aan de slag kan. Je leer o.a.:
• Hoe je ondertiteling gebruikt en waarom je dit niet mag missen
• Muziek gebruiken, terwijl je niet hoef te te dansen
• Gemakkelijke transitie video maken (een video maken met een overgang)
• Video omslag

Er is nog meer…

 

Stap 3:

Het is mijn missie dat jij resultaat haalt met jouw Reels video’s!

Door middel van de strategie die je leert toepassen, zodat jij altijd weet wat je moet doen. Zodat je altijd weet waar je video’s over mogen gaan. Door middel van alle uitleg en vele voorbeelden, leer jij gemakkelijk hoe ook jij jezelf kunt profileren met Instagram Reels. Door deze video’s effectief in te zetten, krijg je meer volgers en leads.

Bonus Stap 4:

Tijdens of na de training, net wat jij fijn vindt, heb je de mogelijkheid om in een 1-op-1 coaching gesprek met mij je Reels te evalueren. Zodat jij nog beter weet hoe je jouw klanten kunt bereiken en helpen.

Voor wie is deze cursus

Wanneer je moeite hebt met jezelf op video te zien, omdat je nog nooit video hebt ingezet voor jouw Instagram kanaal. Wanneer je niet weet hoe de knoppen werken, dus dan maar geen Instagram Reels maakt. Wanneer je maar wat aanpruts en het je ontzettende veel tijd kost. Wanneer je maar wat probeert en het elke keer niet goed genoeg vindt.

Voor de ‘normale’ vrouwelijke ondernemers, de imperfecte Insta-chick, voor de maatjes meer, voor de cameraschuwe topper, voor de verlegen experts, voor de betrouwbare doener. Voor jou!

Wil jij met jouw bedrijf beter zichtbaar zijn, zodat je meer bereik en omzet hebt, dan is mijn online Rake Reels cursus een no-brainer. Want in deze cursus leer je Reels maken van A tot Z. Jij wilt geen trucjes doen, je wilt jezelf zijn. Ook op video. Geloof me: ik weet precies hoe dat moet! Nog geen 2 jaar geleden was ik nauwelijks zichtbaar, omdat ik mezelf geen Insta influencer voelde. En nu?! Look at me shine 💎.

Deze cursus is geschikt voor jou of je nou een beginner of gevorderde Reels maker bent. Deze cursus is voor jou als je wilt professionaliseren. Stap-voor-stap neem ik je mee in het maken van Reels. Je krijgt tal van voorbeelden, zodat je ziet hoe eenvoudig dit is. Met mijn praktische uitleg laat ik je zien hoe jij dit ook moeiteloos kunt toepassen. Wanneer jij alle stappen volgt, een ECHTE DOENER bent, dan kan het niet anders dan dat het je geld en bereik gaat opleveren.

Stel je voor dat je weet hoe jij dit op Instagram doet. Realiseer je je al dat je dit dan ook op Facebook, TikTok of YouTube Shorts kunt gebruiken?! Je kunt nu je cursus kopen en beginnen.

explanatory paragraph voor seo

Wat deze toppers over mijn Reels uitleg zeggen

Volg mij alvast op Instagram, laat je inspireren en stuur me een DM. Ik vind het supertof om je beter te leren kennen. Want ook jij hebt het recht om te 💎shinen💎.