☀️ Zomervakantie zonder zorgen! ☀️

Met het Zomer Instagram Party Pack zorg je ervoor dat je online zichtbaar bent, terwijl jij geniet van een stralende zomer.

Alles wat je nodig hebt voor een stralende en zorgeloze zichtbare zomer!

Genieten van je zomervakantie zonder je zorgen hoeven maken over je zichtbaarheid.

Geen verlies van connectie met je ideale klant, terwijl jij met je voeten in het zand zit.

🌿 Wat zit er in dit zomerse pakket? 🌿

💻 Canva Content Bulk Workshop- Je hebt nog nooit zoveel berichten in één keer gemaakt!

Leer in één knallende workshop hoe je in bulk berichten creëert die niet alleen jouw expertise uitstraalt, maar ook jouw unieke persoonlijkheid laat zien. Geen stress meer over wat te plaatsen – jij bent klaar voor de zomer. Ik garandeer je, je hebt nog nooit zoveel berichten in één keer gemaakt! T.w.v. 99,-

🤖 AI Schrijfgeheimen voor Instagram – Gids voor efficiënte en persoonlijke contentcreatie met ChatGPT

Schrijf je Instagram-berichten met AI ontdek hoe je jouw ideale klant bereikt terwijl je het schrijven van je berichten eenvoudiger en sneller maakt. T.w.v. €17,-

💻 Online Mini-cursus - Carrousel Creatie

Alles wat je moet weten over het maken en plaatsen van carrouselberichten op Instagram met behulp van Canva. Ontdek slimme tips en trucs om je publiek te boeien en je engagement te verhogen. T.w.v. € 47,-.

🖌️ Copy & Paste sjablonen - Pakkende bijschriften voor elke type bericht.

Stel je voor: nooit meer met je digitaal tandenknarsen omdat je niet weet wat je moet zeggen! Gebruik mijn sjablonen om direct pakkende bijschriften te hebben voor elk type bericht. T.w.v. €47,-. Voor het geval je denkt: ‘Maar Linda Nederlands is toch niet jouw goeiste vak 😉’; daarom zijn al deze teksten door een tekstschrijver geoptimaliseerd.

Totale waarde van het Zomer Instagram Party Pack €210,-

Actuele zomerprijs €47,-.

🌊 Stel je eens voor... 🌊

Je zit op een zonnig terras aan het strand, een verfrissende cocktail in de hand, terwijl de zachte bries door je haren waait. De golven kabbelen rustig op de achtergrond. Je hebt net een toffe post op Instagram gezet die niet alleen jouw expertise laat zien, maar ook echt verbinding maakt met je volgers. De reacties stromen binnen, je inbox raakt gevuld met nieuwe klanten die precies jou nodig hebben.

Tijd om te genieten van de zon, een picknick met het gezin in de duinen of een spontane strandwandeling. Geen zorgen meer over je Instagram berichten – jij hebt het allemaal onder controle!

☀️ Laat deze zomer de zon schijnen! ☀️

Mis deze kans niet om zorgeloos online aanwezig te blijven deze zomer. Maak verbinding met je ideale klant en laat je expertstatus stralen. Dit unieke aanbod is alleen deze zomer beschikbaar, dus grijp je kans voordat het te laat is!

Totale waarde van het Zomer Instagram Party Pack €210,-.

Actuele zomerprijs €47,-.

Wat anderen over mij zeggen

Ze gaaf mij inzicht en overzicht over de mogelijkheden van Instagram voor mijn bedrijf. De opbouw was heel glashelder en concreet. Ik vond het fantastisch hoe Linda hands-on en meteen toepasbaar uitlegte van het hoe en wat op Instagram.

Anja Kruska

“Linda legt het je stap voor stap uit en neemt je mee in zowel theorie en de mogelijkheden met live voorbeelden maakt ze het nog tastbaarder. Down to earth, rustig en meedenkend. Dank Linda voor je nuchtere kijk op Instagram en business!”

Annebet Neef

“Linda heeft me goed op weg geholpen om mijn instagram pagina op te zetten. Nu is het aan mij om dit verder uit te bouwen. Verder denkt ze enorm mee wat je als bedrijf nog meer zou kunnen bereiken. Dank je wel Linda.”

 

Marjolein Vredegoor

Over mij

Veelgestelde Vragen over het Zomer Instagram Party Pack

1. Ik ben net begonnen met mijn zichtbaarheid op Instagram. Is dit wat voor mij?

Absoluut! Het Zomer Instagram Party Pack is perfect voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Of je nu net begint of al een tijdje bezig bent, de workshops en tools helpen je om snel en efficiënt berichten creëren die jouw expertise laat zien. Je krijgt praktische tips en sjablonen die je meteen kunt gebruiken, zodat je jouw zichtbaarheid vergroten en in verbinding bent en blijft met je ideale klant.

2. Ik vind het moeilijk om steeds maar weer wat te bedenken voor social media. Is dit zomerpakket geschikt voor mij?

Ja, zeker! Het Zomer Instagram Party Pack is ontworpen om je te ontzorgen en je creativiteit te stimuleren. Met de Canva Content Bulk Workshop leer je hoe je in één keer genoeg content kunt maken voor de zomer. De Gids ChatGPT prompts voor Instagram helpt je om moeiteloos pakkende onderwerpen en thema’s te bedenken en social media teksten te schrijven. Daarnaast bieden de Copy & Paste sjablonen je direct inzetbare teksten, zodat je nooit meer zonder inspiratie zit. Hierdoor houd je meer tijd over om te genieten van je zomer, zonder je zorgen te maken over je social media content.