4 weekse online cursus

Eenvoudig mooie content voor Instagram

Leer berichten maken die je keer op keer kunt gebruiken.

Al meer dan 70 ondernemers gingen je voor in deze online cursus. Volg nu voor slechts €27,- ook deze cursus.

Leer snel en gemakkelijk content maken die je keer op keer kunt gebruiken, waardoor je in verbinding bent en blijft met je volgers, zonder jezelf te verliezen of dat het bakken met tijd kost.

Door gewoon je warme zelf te zijn, ontstaat binding met je volgers, waardoor verkoop vele malen gemakkelijker gaat.

Wat je mag verwachten

Week 1

🌟 Persoonlijke post voor verbinding met je volgers

Week 2

🌟 Expert carrousel bericht voor expert positionering

Week 3

🌟 Reels video expert bericht voor expert positionering

Week 4

🌟 Creatieve content boost voor meer berichten in minder tijd

🌟 Praktische Vaardigheden: Leer de kunst van het maken van betoverende content.

🚀 Boost je Zichtbaarheid: Ontdek geheime strategieën om je profiel te laten opvallen.

#️⃣ Hashtag uitleg: ontdek wat je moet doen en waarom ze niet meer super belangrijk zijn.

✍️ Bijschrift uitleg en voorbeelden: Hoe schrijf je jouw bijschrijft zodat volgers ze daadwerkelijk lezen.

💖 Canva Templates met uitleg: Templates voorbeelden met uitleg hoe jouw content beter opvalt in de drukke digitale wereld.

👩‍💻 Opname terugkijken van Q&A calls: De eerste deelnemers van deze cursus stellen waardevolle vragen die wij waarschijnlijk ook hebt.

Voordelen van deze cursus:

  • Praktische vaardigheden: Je leert direct toepasbare vaardigheden om betoverende content te maken die jouw volgers aanspreekt en betrokken houdt.
  • Professionele begeleiding: Ontvang deskundige begeleiding van Linda, ervaren Instagram expert, die je stap voor stap door het proces zal leiden.
  • Prijs: slechts €27,-.

Jouw Instagram-Transformatie Begint Hier!

De meeste ondernemers weten niet wat ze moeten vertellen en doen uren over het maken van hun berichten op Instagram. In deze cursus leer jij gemakkelijk content maken die je keer op keer kunt gebruiken. Hoe je eenvoudiger berichten maakt en minder tijd verspilt leer je in deze cursus.

 

Ben jij klaar om de wereld te laten zien wat je in huis hebt? Schrijf je vandaag in voor deze cursus en ontdek hoe je met eenvoudig mooie content jezelf positioneert als de Go-To-Expert binnen jouw vakgebied.

Over mij

4 weekse online cursus

Leer berichten maken die je keer op keer kunt gebruiken.

Wat deelnemers over deze cursus zeggen

“De insta training van Linda heeft mij rust gegeven om te kunnen posten. Mijn haat liefde verhouding met social media is weg. Ze legt de stappen duidelijk uit in 1 filmpje zodat je gelijk aan de slag kunt. Haar aanmoediging om niet de perfectionist uit te hangen is heel waardevol, geen filters ook. Haar voorbeelden om te beginnen zijn voor mij ideaal omdat ik juist daar vaak op blijf hangen. Al met al ben ik positief over Instagram geworden door Linda om het vooral te gaan positief te gaan gebruiken.”

Lucie de Graaf

“Scheidslijn tussen persoonlijk en privé, leuke ideeën voor selfie zonder je hoofd erop, probeer je perfectionisme los te laten (niet helemaal gelukt 😉).”

Liesbeth Mol

“Motiverend om meer met instagram aan de slag te gaan, leuke allround introductie tot verschillende onderdelen met opdrachten om te proberen / verteren. 

Leontine Streefkerk

Ik heb bij Linda een online cursus gevolgd : eenvoudige mooie content maken voor Instagram. Het was enorm waardevol. Mooi vormgegeven met bijpassende werkboeken, opdrachten en een leeromgeving. Persoonlijke begeleiding door Q&A’s is top én geeft een stok achter de deur om de opdrachten ook te doen. Heb veel geleerd over zowel berichten maken, reels en chat gpt. Het heeft mij een nieuwe impuls gegeven om op een snelle en praktische manier mooie content te maken voor Instagram. En dit te blijven doen met alle praktische handvaten die ik nu heb. Dank je wel Linda!

Naomi Doeze Jager

Een cursus bij De Social Media Miep is een absolute aanrader voor iedereen die zijn of haar content naar een hoger niveau wil tillen. Gedurende de vier weken durende cursus ‘Eenvoudig mooie content’ bood Linda niet alleen waardevolle informatie en praktische opdrachten, maar ook de kans om deel te nemen aan online Q&A-sessies die echt het verschil maken.

Voor ik aan deze cursus begon, was ik al actief met contentcreatie voor mijn webdesign bedrijf. Maar Linda’s expertise en goede feedback hebben mij het laatste zetje gegeven dat ik nodig had om met vertrouwen reels te gaan maken. Haar aanmoediging om minder perfectionistisch te zijn, heeft mij geholpen om meer ontspannen en authentiek te zijn in mijn werk. Het heeft mijn vaardigheden verbeterd, maar ook mijn mindset ten aanzien van contentcreatie.

Linda, jouw cursus heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan deze positieve ontwikkeling, en daarvoor ben ik je enorm dankbaar. Je bent een ware professional en een inspiratie!

Christ'l van der Burgt