Linda's Favorieten voor Succes met je praktijk en bedrijf

Als trotse dr. Martens-enthousiast en dol op Instagram-marketing, deel ik graag met jou mijn wereld van inspiratie, kennis en favoriete ontdekkingen. Duik met me mee in mijn favoriete boeken, merken en trainingen die mijn ondernemersreis hebben verrijkt en mijn inzichten hebben verdiept.

Linda Brink - Instagram trainer op Dr. Martens uit Winterswijk

Hier vind je mijn persoonlijke aanbevelingen – de sleutels tot het succes van mijn bedrijf. Ontdek de boeken die mijn strategische denken hebben aangescherpt, de merken die mijn creativiteit hebben aangewakkerd en de trainingen die mijn kennis hebben verdiept. Op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Boekenschatten

Duik in mijn favoriete boeken die je zullen helpen om jouw Instagram-aanpak te versterken. Van online marketing tot persoonlijke ontwikkeling, deze boeken zullen je inspireren op je weg naar succes.

Boeken Top 5

  1. Online invloed – Bas Wouters en Joris Groen
  2. Experttips voor een doorbraak in je money mindset – Jeanet Bathoorn
  3. The One Thing – Gary Keller
  4. Een zaak van fans – Ellen de Lange-Ros
  5. Video Marketing (Doe het zelf gids) – Elisabeth Griffioen

Merkmagie

Ontdek de merken die me keer op keer weten te inspireren. Van creatieve campagnes tot strategische branding, deze merken zetten de norm voor mijn persoonlijke en zakelijke bloei.

🌴 No nonsens business en mastermind coach: Jeanet Bathoorn.

 
🌸 Groeien en bloeien met je bedrijf. In verbinding met de reden waarom je hier op aarde bent: Hillegonda Schaaphok.
 
💶 Marketing is zoveel gemakkelijker als het op jouw natuurlijke manier gaat. Weet met behulp van Human Design wat jouw profiel is en welk soort marketing bij jouw profiel past. Zakelijk Human Design met Linda Brandwijk en Jeanet Bathoorn.
 
💶 Met de betaalpagina’s van Kennis.shop heb ik mijn betalingssysteem geoptimaliseerd.

Krachtige Tools en Trainingen

Neem deel aan de trainingen die mijn inzichten in online-marketing hebben vergroot. Leer van de besten in de branche en ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken.

 

Ontdek hoe Danie van Styn, een meester in online adverteren en online bedrijfsontwikkeling, jouw onderneming naar nieuwe hoogten kan stuwen. De potentie van AI om het leven van ondernemers te vereenvoudigen is alom bekend. Hoewel ik zelf met chatGPT aan de slag ging toen het aan populariteit won (winter 2022 – 2023), ontbrak het me aan de juiste benadering om het volledige voordeel te benutten. Hoewel ik het gemak ervan inzag, bleef de ware doorbraak uit; het schrijven van teksten bleef tijdrovend.

Toen kwam Danie met de oplossing: haar ultieme AI Toolkit. Deze Toolkit heeft mijn benadering van chatGPT getransformeerd, waardoor ik nu optimaal kan profiteren van de capaciteiten van deze AI. In de Toolkit begeleide Danie mij stap-voor-stap hoe ik deze krachtige tool effectief kan inzetten. Sinds ik de AI Toolkit gebruik, haal ik het maximale uit chatGPT en bespaar ik kostbare tijd op het schrijven van tekst.

 

“Met de AI Toolkit van Danie ben ik eindelijk meester geworden over de kracht van chatGPT. Mijn teksten stromen moeiteloos en ik bespaar waardevolle tijd. Een game-changer voor elke ondernemer!”

– Linda de Instagram Marketing trainer op Dr. Martens en Tevreden Gebruiker van de AI Toolkit

 

Stel je voor dat jij ook moeiteloos teksten kunt genereren en waardevolle tijd kunt besparen. Wil je ontdekken hoe de AI Toolkit jouw workflow kan transformeren? Lees meer over deze geweldige Toolkit en ervaar het gemak van AI voor jouw praktijk of bedrijf.

 

AI Toolkit

Handige apps of tools die ik veel gebruik:

  • Canva voor social media posts en meer
  • Inshot om video’s te bewerken
  • Later om mijn Instagram berichten mee te plannen
  • Storytel voor het beluisteren van boeken terwijl ik aan de wandel ben
  • CapCut voor ondertiteling en video bewerken

Podcasts

Podcast die ik graag beluister:

Schoenen en meer…

Ik ben dol op Dr. Martens en hou van de jurken van Miljuschka (te koop bij Wehkamp). En moet ik een nieuwe telefoon of laptop? Dat is dat een Apple, iets anders komt er niet in in huize Brink 😊.

☕️🍰 Favoriete spot om na een wandeling te genieten van een kop thee met huisgemaakte taart of lunch: Gastgalerij Ankomm’n.

Over-mij-pagina-website-aug-20221