favicon dsmm feb 2023
Linda's favorieten

Regelmatig krijg ik de vraag wat ik lees, waar ik zelf opleidingen volg, welke tools ik gebruik en wat mijn favoriete schoenen zijn. 😉 Hierbij een overzichtje met al mijn favorieten.

1-1
Leren

🌴 No nonsens businesscoach die van groot denken houdt: Jeanet Bathoorn.

 
🌸 Groeien en bloeien in verbinding als ondernemer of manager met je team doe je bij Hillegonda Schaaphok.
 
💶 Marketing is zoveel gemakkelijker als het op jouw natuurlijke manier gaat. Weet met behulp van Human Design wat jouw profiel is en welk soort marketing bij jouw profiel past. Zakelijk Human Design met Linda Brandwijk en Jeanet Bathoorn.
 
📱 Instagram training in Amerika door Sue B. Zimmerman
Lezen
Boeken, ik kan er niet genoeg van krijgen.
 
Luisteren

Podcast die ik graag beluister:

Tools

Handige apps of tools die ik regelmatig gebruik:

3-1
Schoenen en meer

Ik ben dol op Dr. Martens en hou van de jurken van Miljuschka (te koop bij Wehkamp). En moet ik een nieuwe telefoon of laptop? Dat is dat een Apple, iets anders komt er niet in in huize Brink 😊.

☕️🍰 Favoriete spot om na een wandeling te genieten van een kop thee met huisgemaakte taart of lunch: Gastgalerij Ankomm’n.

Over-mij-pagina-website-aug-20221

Ja je ziet het goed, een cookie melding. Erg irritant, maar ja, we moeten ons natuurlijk wel aan de regels houden. We gebruiken deze lekkernij om te kijken waar we de site kunnen verbeteren en om hem goed te laten functioneren. Kun je hiermee leven, druk dan op accepteren.