Virtueel Assistent

Als VA (Virtueel Assistent) ondersteun ik je in je bedrijf, zodat jij tijd overhoudt om te doen, wat jij graag doet. Ik kan je ondersteunen door met je mee te denken, je helpen je doelen te halen en je werk uit handen te nemen.Als VA ben ik op verschillende vlakken inzetbaar. Zo help ik ondernemers die hun social media liever zelf doen, door een goed plan met ze te maken. Deze ondernemers zitten niet meer met de frustraties die social media met zich mee kunnen brengen. Ze weten bijvoorbeeld altijd wat ze moeten posten. Ook help ik ondernemers die alles uit handen willen geven. Ik maak de content (afbeeldingen/ quotes) naar aanleiding van aangeleverde teksten. Ik zorg voor een goed werkende link naar je website vanaf je social media, ook per post! Ik zorg dat al je Instellingen juist staan, dat je profiel zo volledig mogelijk gevuld is. Ik help je met je branding, door je uitstraling te bepalen. En ik kan je ondersteunen met het vinden van je juiste balans over wat je wel en wat je niet van jezelf laat zien. Naast social media kan ik je ook helpen binnen WordPress met bijvoorbeeld het plaatsen van je blog.


Samen kijken naar uitstraling en waarde op je social media

 

Ik denk met je mee over je branding, uitstraling en strategie. We maken een goed social mediaplan. Zo weet je altijd waar je over kan schrijven en wat je kan plaatsen. Ik vind het superleuk om mee te denken over je strategie. Om je een duwtje in de goede richting te geven wanneer jij het spannend vindt. Jezelf laten zien hoort er voor veel ondernemers bij op social media, maar het kan ook erg spannend zijn. Live gaan bijvoorbeeld: wat ga je dan in hemelsnaam vertellen? Over zulke vragen denk ik graag met je mee.

 

Wat ik zo leuk vind aan deze nauwe samenwerking met ondernemers, is de creativiteit vertalen in beeld en een plan. Werken aan je zichtbaarheid en een bepaalde structuur bedenken die voor jou werkt. Als iets prima werkt voor de één, hoeft dat niet te betekenen dat dit voor de ander ook het geval is.

Wat ik terugkrijg van ondernemers is dat ze blij zijn met een goed plan dat bij hen past. Ze weten waar ze aan toe zijn. Een klant vertelde me dat ze zo blij is met het plan en de strategie. Ze kan zich nu focussen op wat ze nog moet doen voor haar social media. Ze denkt nu vooruit en dat geeft haar rust. Naast je dagelijkse posts, kun je ook je marketing afstemmen in dit social mediaplan. Heb je een product om te lanceren? Heb je een nieuwe online training? Dit kun je allemaal meenemen in je social mediaplan. Ook daarover kan ik met je meedenken.

 

Dat is wat ik ook doe als VA. Ik kan je werk uit handen nemen, zodat jij weer tijd overhoudt voor je bedrijf. Je hoeft je niet meer druk te maken over dat je nog even wat moet plaatsen op je socials. Ook kan ik je ondersteunen door blogs op je website te plaatsen (alleen via WordPress).