Ben jij klaar om je social media naar een hoger niveau te tillen?

Wil je je online bereik laten groeien?
Yes! Ik heb dé oplossing voor jou: 1 maand Voxer social media coaching inclusief Zoom coaching call.

knop naar voxer betaalpagina maand
Linda Brink - De Instagram trainer op Dr. Martens uit Winterswijk

Of je nu een ondernemer, praktijkhouder, coach of trainer bent of een MKB bedrijf hebt, jij wilt jouw social media optimaliseren, zodat jouw bereik groeit. Met mijn intuïtieve coaching op maat, bied ik jou het advies die jij nodig hebt om je doelgroep een creatieve manier  te bereiken en je zichtbaarheid te vergroten. Mijn missie is geslaagd als jij vanuit vertrouwen je online podium pakt. Ik ben graag jouw motivator, inspirator en stok-achter-de-deur, zodat je geen centimeters, maar meters gaat maken.

4

Gewoon even sparren

Je bent best handig met social media, maar soms weet je even niet wat slim is.
Met een coach binnen handbereik, kun je snel sparren.
 
 
Snel overleggen en je kunt weer verder.
Je bent beginner op Instagram en wilt een snelle Kick-start, maar geen uitgebreid traject.
Na de coaching call heb jij duidelijk wat jouw volgende stap is.
 
Je kunt daarna zelfverzekerd verder.
Je wilt een social media expert, maar geen uitgebreid traject.
Met een 1-op-1 Zoom coaching call en 1 maand onbeperkte toegang tot Voxer, waardoor je 24/7 mij jouw vragen kunt stellen
 
Zo kun je snel schakelen.

De coaching omvat een 1-op-1 Zoom coaching call en 1 maand onbeperkte toegang tot Voxer, waardoor je 24/7 mij jouw vragen kunt stellen.
Ik ben van maandag tot en met vrijdag onder werktijden
beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden en advies te geven.
Ook motiveer ik jou , omdat ik hou van meters maken en de
dingen doen.

1

Wat mijn klanten zeggen

Niet geschikt voor

  • De Ja-zeggers en  Nee-doeners
  • Degene die wacht tot alles perfect is
  • Taalpuristen
  • Mooie Insta-meisjes met perfecte plaatjes
  • Degene die uitgebreide uitleg stap-voor-stap wil, ik denk dat je dan een online training of VIP nodig hebt. Vraag mij naar de mogelijkheden.

Over Linda

Nuchtere social media coach die jou wilt laten shinen.
Mijn naam is Linda Brink en ik ben de oprichter van De Social Media Miep. Ik ben hier om (kennis)ondernemers, trainers, coaches en MKB bedrijven te helpen om te shinen op Instagram en andere social media platforms!

Ik hou ervan om mijn intuïtieve social media coaching skills in te zetten en mijn ervaring als Instagram trainer te delen. Door mijn passie voor social media en mijn ervaring, heb ik een unieke aanpak ontwikkeld om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten, zodat je meer interactie en omzet genereert.
Dus, als je op zoek bent naar iemand die je kan helpen om jouw bedrijf te laten groeien op Instagram en andere social media platforms, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact met mij op en laten we samen aan de slag gaan!

Hoe werkt het?

Koop 1 maand Voxer coaching incl. Zoom coaching call.

Boek gelijk je Zoom call in mijn online agenda.

Download de Voxer app op je telefoon. Voxer is een soort van WhatsApp waarmee ik snel met jou kan meedenken.

 

Na de Zoom call gaat je maand Voxer coaching in, zodat je mij als stok-achter-de-deur-coach-vraagbaak-en-motivator hebt.
 
Liever meer ondersteuning? Betaal en boek je 3 maanden Voxer coaching en boek gelijk je eerste Zoom-call in.
 
Dus waar wacht je nog op? Koop nu en ontvang direct toegang tot deze op maat coaching. Laat mij je helpen om je bereik te vergroten.

Let’s go!