Zakelijke Instagram training

Vind je Instagram maar lastig en weet je niet waar je beginnen moet?
LindaPindaPeanut.jpg

Met onze nuchtere Achterhoekse begeleiding ga jij van maar wat aanrommelen, naar het beter bereiken van jouw doelgroep en hoe je daarbij gewoon jezelf kunt blijven.

In deze zakelijke Instagramtraining werk je zelfstandig onder mijn begeleiding aan jouw succesvol Instagram kanaal. Je krijgt de tips en tools in handen om Instagram effectief in te zetten en je account te laten groeien en omzet te halen.

Insta like a boss salespage afb linda(1)

Je blijft het gevoel behouden van maar wat aan te modderen….

Wanneer je expertise niet zichtbaar is op Instagram en jij niet weet hoe je de dingen nu handiger aanpakt.
 
Jezelf goed profileren, waardoor je volgers jou zien als expert.
 
Hoe gaaf is dat?
Wanneer je ziet dat een ander het wel lukt om zijn aantal volgers te laten groeien en jij niet.
 
Met een duidelijk plan beter zichtbaar bij jouw ideale klant.
 
Wat voor gevoel geeft je dat?
Doordat je door de vele opties (foto, video, Reels en Stories) niet weet waar je beginnen moet en het dan dus maar niet doet.

 

Weten hoe je dit doet zonder je ongemakkelijk te voelen, tot actie over gaat en dat terugzien in je omzet.
 
Van je volgers je klanten maken, dat is toch tof?

Wat anderen over ons zeggen

Wist je dat Instagram één van de snelst groeiende platvormen is van de afgelopen 2 jaar? Ook in de leeftijd van 40+ en onder bedrijven?

Sinds 2016 ben ik ondernemer. Met mijn vorige bedrijf was ik erg actief op social media en lekker zichtbaar. Dit viel op bij andere ondernemers. Daardoor werd ik steeds vaker gevraagd om eens met hen mee te denken. Ik had in 4 jaar ondernemerschap een hoop geleerd over social media en het ging me ook nog eens gemakkelijk af. In 2020 heb ik dan ook de definitieve switch gemaakt naar social media ondersteuning voor bedrijven. Sindsdien beheer ik accounts van anderen. Ook het trainen van ondernemers en bedrijven is tegenwoordig onderdeel van mijn werk. Vanuit mijn vorige bedrijf is De Social Media Miep ontstaan.
Instagram en social media in het algemeen, is altijd in ontwikkeling. Het afgelopen jaar heeft Instagram van alle platformen de meeste nieuwe features gelanceerd. Ik hou deze ontwikkelingen bij en hou jou op de hoogte tijdens en wanneer je wilt ook na deze training.
foto naast stukje over linda

Stel je voor dat je het aanprutsen op Instagram achter je laat en een kneiter van een verkoopkanaal maakt…

Zakelijke Instagram  Zoom-zelfstudie

 

 • 8 lessen via Zoom
 • Na iedere les ontvang je de sheets en eventuele aanvullende informatie. Je hebt 2 weken de tijd om dieper in te gaan op de besproken onderdelen en om ermee te oefenen.
 • In een kleine groep (max 8)
 • Uitleg aan de hand van je eigen account
 • Monitoring a.d.h.v. je statistieken
 • Vergroten van het aantal volgers
 • Van de basis tot de gave tips en tricks
 • Op de hoogte van de nieuwste features en hoe je die kunt gebruiken
 • Weten wat bij jou past en waar je wat kunt gaan inzetten
 • Van Stories en foto’s en carrousels tot Reels
 • Wat Highlights zijn en hoe je ze slim indeelt
 • Het nu en de toepassing van hashtags (#). Je komt te weten welke jij met jouw bedrijf kunt gaan gebruiken
 • Meer verbinding met je volgers
 • Van je volgers je klant kunnen maken
 
€499,- ex. btw (betaling in 3 termijnen mogelijk)
Zakelijke Instagram VIP
In de VIP-versie van deze training krijg je natuurlijk alles wat in de Zoom-zelfstudie zit.

+

Daarbij gaan we samen aan de slag om van jouw Instagrampagina helemaal in te richten en content te maken. Ik help je en denk met je mee om je nog beter op de online kaart te zetten. Dit doen we tijdens onze wekelijkse Zoom-call.
 
Let op: max 2 vip’s per groep, vraag naar de mogelijkheden.
 
€1499,- (betaling in 3 termijnen mogelijk)
 
 
 
 
 
 

Bonus

Zowel voor Zakelijke Instagram Zoom-zelfstudie als voor de VIP

+

Stand out from te crowd with your DIY profile pic (online zelfstudie) t.w.v. €50,-
 
Een onlinetraining om je profielfoto op te laten vallen op LinkedIn, maar zoals fotografe Karolina je zal vertellen, een perfect middel om ook op Instagram te gebruiken en op te vallen. Wanneer we het hebben over hekenbaarheid, gebruik je namelijk op alle platvormen dezelfde foto. Een creatieve toevoeging, ook voor degene die wat minder creatief is.
 
Karolina van Schrojenstein Lantman – Orlinska van Studio Orange Spring

 

+

Your social Content Kalender 2022 (downloadbaar) t.w.v. €24,-
 
365 dagen social media inspiratie voor ondernemers en vakidioten van Danie van Styn. Danie is Facebook marketeer en een Instapage (gepersonaliseerde landingspagina’s) expert en is altijd enthousiast. In deze content kalender vind je naast 365 inspiratie ook vragen, ideeën voor een poll, informatie over branding en quotes, hoe je dit alles effectief inzet en nog veeeeeel meer. Al met al een waardevolle toevoeging binnen deze Instagram Training.
 
Danie van Styn – Projec-D

+

Succes Copy en Paste sjablonen (downloadbaar) t.w.v. €47,-
 
Onze eigen Copy en Paste sjablonen mogen natuurlijk niet ontbreken! Met deze sjablonen helpen wij je bij het schrijven van je content (berichten) op social media. Op Instagram zie je maar de eerste regel onder je foto of video staan. Deze moet je volgers binnenhalen. Dit doen we met een HOOK. Hoe dit werkt en hoe jij dit toe kan passen leggen we je hierin uit. Ook hebben we heel veel voorbeelden voor je die je gewoon lekker mag kopiëren (aanpassen naar jouw bedrijf) en mag plakken.
Een Zakelijke Instagramtraining die behapbaar is en waarmee jij meters gaat maken
 
Met mijn Achterhoekse no-nonsens houding help ik jou en je bedrijf naar online zichtbaarheid waarin je gewoon jezelf kunt zijn.
 
Doordat er zoveel mogelijkheden op Instagram zijn, snap ik best dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Waar moet je in hemelsnaam beginnen??? Foto, video, Reels en dan hebben we het nog niet eens over Stories (Verhalen). Welke mogelijkheden je hebt en uitvinden wat bij jou past is wat we met deze training doen. Natuurlijk daag ik je uit om buiten je comfortzone te stappen. Groei zit nu eenmaal buiten je comfortzone. Belangrijk vind ik om het daarom behapbaar te maken. Jou laten zien waarom je wat (mijns inziens) ‘moet’ doen en waarom dit slim is. Tussen de lessen zit (meestal) twee weken, zodat jij de tijd hebt om de lesstof toe te passen.
 
Ik werk altijd met de profielen van de cursisten. Doordat ik gebruik maak van de Instagram accounts van de groep, zie je de verschillen en leer je van elkaar. Je ziet elkaars progressie.
 
Natuurlijk leer je alle opties die er zijn, alles komt aan bod. Ook leg ik je uit waarom behaalde dingen slim zijn om toe te gaan passen wanneer je met je bedrijf actief bent op Instagram. Zo val je beter op, word jij beter gevonden en kun je meer omzet gaan creëren.
 
De kunst zit hem vaak in de eenvoud. Vaak denken we te ingewikkeld, zeker wanneer we niet weten hoe alles werkt. Je krijgt het gevoel van maar wat aan te rommelen. Wanneer jij gaat ervaren dat het gemakkelijk kan, weet je wat je te doen staat en zul je zien dat je er nog lol in krijgt ook.

Terwijl je nadenkt hoe graag je meer omzet uit je social media kanalen wilt halen, kun je alvast je inspiratiegesprek inplannen.

De volgende mogelijkheid om deel te nemen is vanaf 26 september 2022.

 
De training wordt gegeven via Zoom in een kleine groep (max. 8 deelnemers) op de maandagavond van 19.00 -20.30 uur. Bij voldoende aanmeldingen start er een tweede groep op donderdagochtend in oktober.
Alle les data:
26-9-2022
10-10-2022
24-10-2022
7-11-2022
21-11-2022
6-12-2022 (Let op dinsdagavond!)
19-12-2022
3-1-2023 (Let op dinsdagavond!)