Dat gevoel van wat aanprutsen op social media en niet weten hoe je zichtbaar kunt zijn, levert dat jou ook frustratie op?

Linda Brink - Instagram trainer op Dr. Martens uit Winterswijk

Met mijn nuchtere insteek ga jij van niet weten hoe het moet, naar meer zichtbaarheid op jouw social media kanalen.

Herken je je hierin?

 

  • Je hebt het gevoel elke keer weer wat te moeten verzinnen
  • Het kost je bakken met tijd en je hebt wel wat beters te doen
  • Je durft niet zo goed en toch wil je het wel
  • Je weet niet hoe je het handig aan kunt pakken
frustratie

Je raakt hierdoor gefrustreerd omdat

Jouw expertise niet goed zichtbaar is en jouw potentiële klant zien je niet.
Met een professioneel account word je beter gevonden.
 


Heb je je al gerealiseerd wat dit je kan opleveren?
Elke keer maar wat moeten verzinnen en je kostbare tijd gaat verloren.
 


Met een goed plan waarin jij onvervalst jezelf kan zijn heb je altijd overzicht.


Wat voor gevoel geeft je dat?
Wanneer je druk bent binnen je bedrijf en je bent vandaag weer iets vergeten te posten, weer een dag voorbij waarop je niet zichtbaar bent.
 
Met een goede planning, kun je vooruit schrijven en weet je wat jouw boodschap gaat zijn op social media.
 
Hoeveel ademruimte levert je dat op?

Wat anderen over ons zeggen

Niet meer scrollen naar een goed idee om te posten vandaag. Maar altijd weten waar jij over gaat vertellen met deze no-nonsens training Zichtbaar op social media

Boek hier je onlinetraining en zet de eerste stappen naar meer zichtbaarheid

Over Linda – Nuchtere social media coach

Ik weet hoe het voelt om je tijd te verdoen op social media. Scrollen naar ideeën, kijken hoe anderen dat doen. Ik had dat zelf ook gedaan, totdat ik leerde hoe je je doelgroep doeltreffend kunt bereiken. Niet zoals het hoort vanuit de marketing boekjes, maar lekker als mezelf, op mijn manier, die mijn doelgroep raakt. Ik werd getraind door businesscoaches en volgde de ene na de andere social media- en marketingtraining. Met als klap op de vuurpijl gave Instagramtrainingen vanuit Amerika. Ook ging ik uitproberen en zag wat het effect was. Ik raakte mijn volgers.
 
In 2020 had ik nog mijn praktijk met webshop. Steeds vaker kreeg ik de vraag van andere ondernemers of ik niet eens mee wou denken over hun zichtbaarheid. Daar kreeg ik zoveel voldoening van, dat ik Facebook, Instagram en LinkedIn kanalen van andere ging beheren. Ook ging ik trainingen geven, zodat je het zelf kon leren, precies dat met wat bij die ondernemer past. 2020 was een jaar van schakelen, want ik had de praktijk nog en eigenlijk ook weer niet. De webshop kreeg steeds minder aandacht en tja, wat je geen aandacht geeft, groeit ook niet.
 
Daarop besloot ik begin 2021 helemaal voor De Social Media Miep te gaan. Inmiddels geef ik alleen nog maar training, 1-op-1, in groepen, in-company of op een podium. Het kan allemaal. Ik word heel erg blij van wat ik doe. Wanneer ik zie dat de online zichtbaarheid van mijn klant groeit, en ik zie dat hier ook nog omzet uit gehaald wordt. Dan is mijn doel geslaagd.
In deze praktische online training leer je hoe social media werkt en hoe je het gemakkelijk voor je laat werken. Vroeger kocht je zichtbaarheid, door het plaatsen van een advertentie in het lokale sufferdje. Tegenwoordig vind je nieuwe klanten via social media, als je het slim inzet.
 
Zichtbaar zijn gaat niet over 1 nacht ijs en het kan sneller gaan dan je denkt, als je de dingen doet die handig zijn. Laat jouw Facebook, Instagram of LinkedIn kanaal groeien en ga opvallen tussen iedereen die het doet zoals het hoort en jij die het doet zoals jij je er comfortabel bij voelt.

Hoe meld je je aan?

Stap 1: Ga naar deze pagina en koop je training. Je maakt hiermee gelijk een account aan.
 
Stap 2: Wij gaan voor jou aan de slag, zodat je toegang krijgt tot de online leeromgeving.
 
Stap3: Je ontvangt een bevestiging zodra je toegang hebt.
 
Stap 4: Begin aan je training en ga stralen op jouw social media kanalen.
Jij neemt social media serieus als onderdeel in je zichtbaarheid van je bedrijf. Net zoals je administratie, hoef je hier geen expert in te zijn. Wel is het handig om te weten wat voor jou werkt. Je wilt dicht bij jezelf blijven, en zichtbaar zijn op social media. Omdat dit bijdraagt in de omzet.

 

Voor de social media in je bedrijf is geen standaardoplossing. Natuurlijk zijn er wel regels die op iedereen van toepassing zijn. Omdat ieder mens en ieder bedrijf anders is, kun je die regels op verschillende manieren toepassen. Ik vind het belangrijk dat jij je happy voelt bij hetgeen wat je doet. Met deze online training Zichtbaar op social media leer je een goede basis te leggen voor al jouw social media kanalen.

Terwijl jij nadenkt

over hoe graag je beter zichtbaar wilt zijn online,

kun je alvast beginnen met

de gratis Zichtbaarheids challenge.

 

Maar je moet het natuurlijk zelf weten.

Meld je hier aan voor de Zichtbaar op social media training.