Kerst Video Kickstart


Lights, Camera, Christmas…

Maak Indruk met Jouw Feestelijke Video!

Wil jij deze feestdagen indruk maken én je product of dienst succesvol verkopen? Laat me je meenemen naar de betoverende wereld van Canva om eenvoudig jouw Persoonlijk Video te maken met Kerstaanbod!

Stel je voor, stap voor stap begeleid ik je tijdens mijn Workshop Kerst Video Kickstart. Je leert niet alleen de kunst van het maken van een boeiende Kerstvideo, maar ook hoe je je product of dienst effectief kunt presenteren.

Het is dé kans om je bedrijf te laten stralen op Instagram en je doelgroep te bereiken met een onvergetelijke boodschap.


Ik doe mee

https://vimeo.com/885641300?share=copy

Tijdens deze Creative Workshop maak je jouw Persoonlijke en Impactvolle video voor jouw Kerstcampagne – 2 uur

Verkoop je product of dienst als nooit tevoren met een professionele en feestelijke Kerstvideo. De feestdagen zijn het perfecte moment om je merk te laten schitteren en klanten te inspireren. Leer al mijn geheimen tijdens deze workshop en ontwikkel je eigen video met Kerstaanbod.

Live Online Hands-on Workshop

Maandag 4 december 9.30 uur – 11.30 uur

Kun je er niet bij zijn en wil je wel een video? Reserveer je plek en je ontvangt alles wat je nodig hebt na de Workshop om alsnog je video te maken.

Schrijf je nu in! Niet alleen creëer je een prachtige video, maar je verkoopt ook jouw product of dienst op een onweerstaanbare manier. Mis deze kans niet en geef je bedrijf de boost die het verdient!

Voordelen:

  • 🌟 Toegang tot de Exclusieve Workshop: Stap voor stap begeleiding om jouw eigen Kerst Video te maken.
  • 👩‍💻 Online Live Hands-on Workshop. Kun je er niet bij zijn? Geen nood, je krijgt de opnames en alles wat erbij hoort achteraf toegestuurd.
  • 🎁 Digitale Toolkit: Krijg toegang tot handige sjablonen om je video extra feestelijk te maken.
  • 🎄 Stralende Business Presence: Trek klanten aan met een unieke en eenvoudige impactvolle Kerstvideo.

🌲 Schrijf je vandaag in en maak van deze Kerst een visueel en commercieel eenvoudig succes! #KerstMetImpact #DIYKerstVideo 🎬


Reserveer mijn plek

kerst video kickstart

Veel gestelde vragen:

  • Moet ik Live aanwezig zijn?Natuurlijk is het leuk als je Live mee kunt doen, maar kun je er niet Live bij zijn en wil je wel je Kerstaanbod video maken dan kun je wanneer het jou uitkomt de opnames terugkijken.
  • Hoe lang kan ik terugkijken?Je hebt een jaar lang toegang tot de opnames.
  • Moet ik ervaring hebben met video maken voor Instagram?Heb je nog geen ervaring met video’s maken voor Instagram. Geen probleem ik loods je door elke stap heen.
  • Welke software heb ik nodig?Je hebt voor deze Workshop CanvaPro nodig. Heb je dit nog niet? Vraag dan je 30 dagen Gratis proefversie aan om mee te doen met de Workshop.

Meer lezen