favicon dsmm feb 2023
Overheerst het gevoel van 'Ik doe maar wat' op Insta, en haal je nog geen echte klanten binnen?

Ontdek de geheimen van Instagram Marketing voor bedrijven met mijn unieke online Lindagram cursus! Hell Yes, laat Insta VOOR je werken!

 • Aan de hand van de online video’s met uitleg, bepaal jij je strategie voor jouw succes via Instagram
 • Je krijgt de tools in handen om effectief je social media te beheren
 • Je gaat zichtbaarheid creëren bij jouw specifieke doelgroep
 

Herken jij deze frustraties?

Haal je geen nieuwe klanten binnen via Instagram, en voelt aan alsof je in een constante loop zit, vol inzet op Instagram maar zonder de gewenste resultaten. 🤷‍♀️

Stilstand in Volger groei. 📉 Misschien voelt het alsof je vastzit op een plateau, zonder duidelijke stijging in het aantal volgers. Het doet pijn als die groei uitblijft. 😓

Maar weet je, je hebt gewoon de juiste sleutel nog niet gevonden. 🗝️ En dat is waarom ik deze online cursus heb geschreven. Met een aanpak die je daadwerkelijk helpt om te draaien van “maar wat doen” naar “hell yes, het werkt!” 🚀💪

Door deze 3 dingen gaat jouw Insta VOOR je werken:

 1. Echt jezelf zijn, filterloos en rauw: Je kwetsbaar opstellen kan heel spannend zijn, dat snap ik best. Door helemaal jezelf te zijn maak je de meest mooie verbinding met je (potentiële) klanten.
 2. Echte verbinding met je volgers: Door je open te stellen en je unieke manier van content maken maak je waardevolle connecties met je volgers.
 3. Hoe werkt Instagram en hoe doe ik mijn marketing op Insta: Je leert stap voor stap hoe Instagram werkt en hoe je je marketing doet op Instagram. Praktisch met waardevolle echte connecties, waardoor je daadwerkelijk sales gaat maken.
 

Wat Leer Je en Kun Je Verwachten?

Gedegen Basis voor Jouw Instagram Marketing

In deze cursus leg je een solide basis voor jouw marketing op Instagram. Aan de hand van uitgebreide uitleg over contentmarketing met theorie, praktische voorbeelden en inspirerende casestudy’s.
 

We werken met de 3 Content Pilaren die jouw Instagram-marketing zullen transformeren:

 1. Persoonlijke Content: Leer hoe je een authentieke connectie met je volgers opbouwt door jezelf te laten zien, ook als je dit ongemakkelijk vindt.
 2. Expert Content: Ontdek hoe je jouw expertise kunt delen en jezelf als professional kunt positioneren in jouw vakgebied.
 3. Sales Content: Leer effectieve strategieën om jouw producten of diensten subtiel en overtuigend te presenteren.
 
 

Altijd Iets te Vertellen op Instagram

Professioneel, maar toegankelijk en begrijpelijk. Na het volgen van deze cursus zul je nooit meer worstelen met de vraag: “Waar moet ik over praten op Instagram?” Ik begeleid je om jouw persoonlijke thema’s te ontdekken, waardoor je voortaan met enthousiasme en als jezelf altijd relevante en boeiende content deelt.

 

Wat anderen over mij zeggen

Wat Kun Je Verwachten?

 • 🎓 Stap-voor-stap Uitleg: Begrijp de fundamenten van Instagram en hoe je deze strategisch inzet.
 • 🚀 Praktische Toepassing: Optimaliseer en creëer aantrekkelijke content en vergroot je zichtbaarheid.
 • 💬 Effectieve Strategieën: Leer hoe je waardevolle connecties en klanten aantrekt met doelgerichte contentmarketing.
 • 📈 Resultaatgerichte Casestudy’s: Ontdek hoe andere klanten succesvol zijn op Instagram en pas deze lessen toe voor jouw eigen bedrijf.
 • 💾 Templates voor jouw teksten en afbeeldingen: Ontdek hoe je eenvoudig en snel meer berichten maakt.

Investering tijdelijk geen €247,-, maar €197,-

(betaling in termijnen mogelijk)

Deze cursus is in ontwikkeling, daarom ontvang je tijdelijk tot 1-3-2023 tot €50,- korting en krijg je GRATIS toegang tot de Instagram Profiel Cursus t.w.v. €47,- voor een ijzersterke positionering.
De cursus is nog in ontwikkeling, maar je kunt al wel gewoon beginnen, terwijl ik door ontwikkel. Verwachte opleverdatum gehele training eind februari 2024.

Transformeer jouw Instagram Marketing met de cursus en ontdek jouw kracht van gerichte contentmarketing.

 

Ondernemen op zijn Achterhoeks

Met mijn no-nonsens houding help ik jou en je bedrijf naar online zichtbaarheid waar jij je comfortabel bij voelt.

Ik begrijp dat social media niet jouw prioriteit heeft. Je weet wel dat het erbij hoort online zichtbaar zijn. Jij bent een gedreven ondernemer en plaatst regelmatig wat op je Insta of andere social media kanalen.  Sporadisch lukt het je op klanten te krijgen, je ziet anderen succesvoller zijn. Jij wilt dat ook!
Wanneer je druk bent met het helpen van jouw klanten en je gewoonweg geen tijd hebt of zo min mogelijk tijd wilt besteden aan jouw afbeeldingen en tekst voor social media. In een goede samenwerking krijg je ruimte, zodat jij wel zichtbaar bent, zonder dat het van jouw eigen kostbare tijd gaat.
Ik help je graag om jouw online bereik te laten groeien. Je hoeft het niet alleen te doen. Online ondernemen werkt anders dan offline. Ik helpt je graag om dat online stuk te integreren in jouw bedrijf. Op een manier die bij jou past. Met een visie vanuit groei en mogelijkheden. Want jij weet, hoe lastig soms iets is, er zijn altijd kansen.
Jij bent een DOENER, die ondernemer die gedreven zijn of haar werk doet. Met plezier en passie voor je klanten. Jij houdt van in beweging zijn. Je ziet kansen en weet dat nieuwe ideeën je bedrijf naar een volgend niveau tillen.
Met mij samenwerken is voor de ondernemer die met toewijding met zijn of haar bedrijf online wil schitteren. De ondernemer die doet wat hij zegt en zeg wat hij doet. De weet wat online succes stap voor stap gaat.
 • Voor wie on-Nederlands wil schitteren op Instagram
 • Voor de hulpvaardige praktijkhouder
 • Voor de gedreven ondernemer
 • Voor de professionele klein MKB-er
 • Voor degene die zicht niet tegen laat houden
 • Voor wie wel met haar kop boven het maaiveld uit durft (ook als het spannend is)
 • Voor wie open staat om te leren
 • Voor wie kansen ziet
 • Voor wie meer omzet wil maken
 • Voor de imperfecte Insta-chicks 😉

Stel je voor dat jij onzichtbaar zijn op Instagram achter je laat en vanaf nu Insta voor jou laat werken…

Team

Linda Brink

Instagram trainer
Social media manager
Chef structuur

Lili

Chef relax
Drama queen